Afgán Kelim szőnyeg 165 x 123 cm

Ismerje meg kézzel készített afganisztáni Kelim szőnyegeinket, amelyek a szövészet mesterművei. Ezek a szőnyegek nemcsak szemet gyönyörködtető színekben – mélyvörös, elegáns szürke, modern szürke/kék és lenyűgöző többszínű – kaphatóak, hanem magas minőségű gyapjúból készülnek, ami garantálja a tartósságot és a kényelmet. 

Minden darabot gondos kézi munkával készítenek, így biztosítható, hogy minden szőnyeg egyedi és kivételes minőségű. Az afganisztáni Kelim szőnyegek jellegzetes mintái és élénk színei tökéletesen kiegészítik a modern és hagyományos belső tereket egyaránt. 

Tökéletes választás minden otthoni vagy irodai térbe, ahol a stílus és a minőség egyaránt fontos. Válassza az autentikus, kézzel készített afganisztáni Kelim szőnyeget, és vigye haza a kelet varázslatos hangulatát és melegségét!Nem elérhető.

Az áruház kezdőlapjára »

Áruház térkép »

Szőnyegek

Ügyfélszolgálat

Információ

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)