Patchwork szőnyegek

Patchwork szőnyegek több különböző, 30-90 éves török szőnyegből készülnek, melyek részeit mossák, javítják, majd összefonják, hogy létrehozzák a Patchwork néven ismert padlóékszert. A Trendcarpet isztambuli gyártói az egész Törökországon utaznak, és vásárolnak vintage szőnyegeket kisebb falvak és régiók kereskedőitől. A szőnyegeket ezután tisztítókba szállítják, ahol megtisztítják, majd továbbítják egy javítóüzembe, ahol gondoskodnak róluk, megjavítják és megerősítik. Itt állítják össze a szőnyegek darabjait, létrehozva ezzel az új szőnyeget, a Patchwork-öt. A szőnyeget ezután a zárófeszítésre szállítják. Itt az összes szőnyeget különböző méretű asztalokra helyezik, és gondosan és óvatosan kifeszítik őket, sarktól sarkig, széltől szélig, hogy elérjék a téglalap alakjukat.

A Kelim és az átfestett szőnyegek Patchwork-je. A leggyönyörűbb és legnépszerűbb patchwork-szőnyegek jelenleg a Kelim és az úgynevezett átfestett szőnyegek (overdyed) közé tartoznak. A török Kelim világszerte híres a lenyűgözően szép mintázatáról, amely gyémánt-, virág-, lépcsőmintákban és élénk, gyönyörű színkombinációkban jelenik meg. Az átfestett Patchwork-szőnyegek régi szőnyegek, amelyek természetes növényi festékekkel kapnak új megjelenést, mindenféle élénk és merész színektől a lágyabb színvariációkig.

+ BővebbenMutass kevesebbet
Szín
Hossz
Szélesség
Típus
Méret
Szoba
Alak
Stílus
Ár
Rendezés

Jelenlegi szűrők :

Összes törlése

Üdvözöljük a Patchwork szőnyegek varázslatos világában! A Trendcarpetnél büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk neked ezt az egyedi és stílusos szőnyegkollekciót, mely a múlt török szőnyegeinek részeiből születik újjá. Az alábbiakban olvashatod, hogyan válik egy 30-90 éves török szőnyegből egy különleges Patchwork szőnyeggé.

Nálunk a legfinomabb gyapjúminőség - a Trendcarpetnél

A Patchwork szőnyegek különlegessége abban rejlik, hogy egyesítik a múlt és a modern dizájn szépségét. Ezek a szőnyegek az alábbi folyamat eredményeként jönnek létre: Először is, török szőnyegek részeit válogatjuk össze, mosjuk, javítjuk, majd ügyesen összefonjuk, hogy megteremtsük az egyedi Patchwork mintázatot. A Trendcarpet szakértői Isztambulban járnak, ahol a török vidéki kereskedőktől vásárolják fel a vintage szőnyegeket.

Ezek a kiváló minőségű szőnyegek nemcsak történelmet hordoznak, hanem egyúttal modern és kreatív kiegészítőkké is válnak otthonodban. A legnépszerűbb Patchwork szőnyegeink közé tartoznak a Kelim és az átfestett szőnyegek, melyek különleges mintázatukkal és élénk színkombinációikkal hódítanak.

Azonnali szállítás - ingyenes visszaküldés

Válogass Trendcarpet Patchwork szőnyegeink között, és fedezd fel, hogyan hozhatod be otthonodba ezt az egyedi és stílusos atmoszférát. Számíthatsz ránk minden lépésben, hiszen mi, a Trendcarpet csapata, itt vagyunk, hogy segítsünk neked kiválasztani a tökéletes Patchwork szőnyeget az otthonod számára. "Velünk, a Trendcarpetnél, nem csak szőnyeget vásárolsz, hanem egyedi stílust is.

Szőnyegek

Ügyfélszolgálat

Információ

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)