Szőnyegek 300 x 400 cm

A Trendcarpetnél büszkén bemutatjuk exkluzív 300 x 400 cm-es szőnyegkollekciónkat, amelyet úgy terveztünk, hogy nagy terekben markáns és elegáns jelenlétükkel valódi átalakulást hozzanak. Ezek a szőnyegek úgy vannak kiválasztva, hogy maximális stílust, kényelmet és szofisztikáltságot kínáljanak azok számára, akik nagy terekben, mint például tágas nappalikban, nagy előcsarnokokban vagy nyitott, magas minőségű területeken szeretnének design kijelentést tenni. A klasszikustól a kortársig terjedő designokkal minden egyes 300 x 400 cm-es méretű szőnyeg műalkotás, amely ígéretet tesz arra, hogy otthonát szépséggel és funkcionalitással gazdagítja.

Miért válasszon 300 x 400 cm-es méretű szőnyeget?

A 300 x 400 cm-es méretű szőnyeg tökéletes választás nagy terekhez, ahol luxus és teljesség érzetét szeretnénk hozzáadni. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a szőnyeg összekapcsolódó elemként működjön a bútorok között, elegánsan határolja meg a társalgási területeket, és egy kényelmes, vizuálisan vonzó alapot biztosítson. Az esztétika javítása mellett egy ekkora méretű szőnyeg hozzájárul a helyiség akusztikájának javításához is, csökkenti a visszhangot, és intim, meghívó atmoszférát teremt.

+ BővebbenMutass kevesebbet
Szín
Hossz
Szélesség
Ár
Rendezés

Jelenlegi szűrők :

Összes törlése

Mely helyiségek illenek egy 300 x 400 cm-es méretű szőnyeghez?

A 300 x 400 cm-es méretű szőnyeg ideális tágas nappalikba, báli termekbe vagy bármilyen nagy területre, ahol egy fenséges központi darab előnyös lehet. Ez a méret nagyméretű étkezőkben is tökéletes, ahol képes befogadni egy nagy asztalt és székeket, egy különleges és elegáns étkezési területet létrehozva. Nyitott terekben vagy loftlakásokban a szőnyeg segíthet különböző használati zónákat meghatározni, hozzáadva melegséget és struktúrát a térhez.

Milyen színek illenek egy 300 x 400 cm-es méretű szőnyeghez?

Egy 300 x 400 cm-es méretű szőnyeg színének a tér színsémájával kell harmonizálnia, és tükröznie kell a kívánt stílust. A Trendcarpetnél kínálunk szőnyegeket ebben a méretben számos színben, a nyugtató neutrálisoktól, amelyek vizuálisan bővíthetik a teret, a merész színekig és dinamikus mintákig, amelyek vizuális érdeklődési pontot jelentenek. A bézs, a szürke és a sötétkék neutrális árnyalatai rugalmas alapot nyújtanak különböző dekorációs stílusokhoz, míg a vibrálóbb árnyalatok vagy bonyolult minták személyiséget és energiát adhatnak a nagy terekhez.

Fedezze fel ma a Trendcarpet 300 x 400 cm-es szőnyegkollekcióját, és nézze meg, hogyan változtathatja meg térét luxussal, kényelemmel és stílussal. Széles választékunknak köszönhetően, a visszafogott színektől a vibrálóig, és az egyszerű mintáktól a bonyolultakig, egy lépésre van attól, hogy megtalálja a tökéletes szőnyeget, amely nemcsak feldobja a dekorációját, hanem otthonosabbá és stílusosabbá is teszi azt. Csatlakozzon hozzánk a Trendcarpetnél, és hagyja, hogy egy szőnyegünk változtassa meg az Ön terét.

Szőnyegek

Szoba

Szín

Méret

Stílus

TC Home

Ügyfélszolgálat

Információ

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)