Kültéri szőnyegek

Egy kültéri szőnyeg olyan típusú szőnyeg, amely kültéri használatra készült és alkalmazkodik az időjárási

viszonyokhoz. Kibírja az időjárást és minőségét megőrzi. A melegebb hónapok alatt sokan áthelyezik mindennapi életüket a kertekbe, teraszokra és üvegezett teraszokra.

Kültéri szőnyegek - Gyors szállítás

A teraszaink berendezése ugyanúgy növekedett a népszerűségben, mint otthonaink berendezése – ez vonatkozik a kültéri szőnyegek használatára is. Fedezze fel széles kínálatunkat strapabíró, stílusos és megfizethető szőnyegekből, amelyeket balkonjához vagy teraszához terveztünk itt, a Trendcarpeten

Olvass továbbBezárás
+ BővebbenMutass kevesebbet
Szín
Hossz
Szélesség
Típus
Méret
Szoba
Alak
Stílus
Ár
Rendezés

Jelenlegi szűrők :

Összes törlése

SZŐNYEGEK KÜLTÉRI HASZNÁLATRA

A kültéri szőnyegeink százféle dizájnnal rendelkeznek, teraszokhoz vagy erkélyekhez tervezett szőnyegektől kezdve. Ha kerek kültéri szőnyeget szeretne a kültéri díszítéshez, vagy futó formájában egyeneset.

Itt, a Trendcarpeten megtalál mindent, amire szüksége van. Az ilyen típusú szőnyegek előnye az, hogy eldöntheti, belül vagy kint szeretné-e használni, mindkét környezetben jól teljesít. Kültéren a anyag felmelegíti a lábát, amikor rálép, érezni fogja, ahogyan a szálak rostjai megpuhulnak a lábánál, és kellemesebb érzetet keltenek.

Ez vonzóbb, mint mezítláb állni hideg cement padon? A szőnyeget bármikor be is hozhatja, csak rázza le és dobja be a házba, így új szőnyeg érzését kelti a szobában. Ha kültéri használatra szánt műanyag szőnyeget vásárol, nagyon könnyű eltávolítani a szennyeződéseket és más nem kívánt anyagokat.

NAGY KÜLTÉRI SZŐNYEG - A Trendcarpeten

Nálunk megtalálhatók különböző méretű kültéri szőnyegek is, hogy megtalálja az Ön méreteinek megfelelőt. Mind nagy, mind kicsi szőnyegek állnak rendelkezésére teraszához. Fontos megjegyezni, hogy ha olyan helyre van szüksége szőnyegre, ahol van csapadék, akkor jó, ha olyan szőnyeget vásárol, amely ellenáll az esőnek és a víznek.

 

Szőnyegek

Ügyfélszolgálat

Információ

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Français (Suisse)Magyar (Hungary)