Zebra Bőr

Ebben a termékcsoportban megtalálhatod a Trendcarpet összes zebrabőrét (tehénbőr autentikus zebramintával). Ha szeretnéd megnézni a Trendcarpet összes tehénbőr kínálatát, megtalálhatod őket a 'Tehénbőr' fül alatt a felső menüben, vagy a bal oldali menüben a Fekete-fehér és Barna-fehér és Egzotikus Tehénbőr alatt.

Zebrabőr - így készül...

A Trendcarpet zebrabőrei eredetileg természetes színű fehér tehénbőrök, amelyekre autentikus fekete-fehér zebraminta kerül. A zebraszőnyeg hihetetlenül valódi megjelenést kap, részben azért, mert valódi állatbőr, amely nagyon hasonlít egy igazi zebra alakjára. A zebrabőr kissé drágább, mint egy sima tehénbőr, mert több munkát igényel a bőrrel. De a Trendcarpet közvetlenül Dél-Amerikából rendel, ahol a legszebb és legmegfizethetőbb tehénbőrök találhatók, így tudjuk tartani a zebrabőreink rendkívül alacsony árait.

Szín
Ár
Rendezés

Jelenlegi szűrők :

Összes törlése

Szőnyegek

Szoba

Szín

Méret

Stílus

TC Home

Ügyfélszolgálat

Információ

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)