Terasz szőnyeg

Fedezze fel a Trendcarpet Terasz szőnyeg kollekcióját, ahol minden darab úgy van megtervezve, hogy nem csak szépítse a kültéri terét, hanem tartósságot és ellenálló képességet is nyújtson mindenféle időjárási körülmények között. Tudjuk, hogy a terasz az otthona kiterjesztése, egy hely, ahol értékes pillanatokat oszthat meg a családjával és barátaival, ezért szőnyegeinket úgy készítjük, hogy ezeket a pillanatokat még különlegesebbé tegyék.

Terasz szőnyeg - Gyors szállítás

Terasz szőnyegeink magas minőségű anyagokból készülnek, biztosítva, hogy tartósak, kopásállóak legyenek, és képesek legyenek ellenállni az időjárás változatos viszontagságainak, az erős napsugárzástól kezdve a nedvességig. Vízálló technológiával készülnek, így kiválóan alkalmasak kültéri használatra, megőrizve színüket és textúrájukat hosszabb ideig, anélkül, hogy könnyen kifakulnának vagy megromlanának.

+ BővebbenMutass kevesebbet
Szín
Hossz
Szélesség
Ár
Rendezés

Jelenlegi szűrők :

Összes törlése

Funkcionális fölényük mellett terasz szőnyegeink számos stílusban, színben és mintázatban elérhetők. Modern és minimalista tervektől kezdve a vibráló és színes mintákig, olyan opciókat kínálunk, amelyek bármilyen dekorációs stílushoz illeszkednek, lehetővé téve, hogy egyedi és meghívó módon személyre szabhassa kültéri terét.

Terasz szőnyeg - Ingyenes szállítás

A Trendcarpetnél hiszünk abban, hogy minden részlet számít a meghitt és kellemes környezet megteremtésében. Ezért kínálunk olyan szőnyegeket, amelyek nem csak vizuálisan vonzóak és technikailag fejlettek, hanem biztosítjuk, hogy minden termékünk könnyen tisztítható és karbantartható legyen, garantálva, hogy a terasz tökéletes hely maradjon a pihenésre és szórakozásra, anélkül, hogy állandó karbantartást igényelne.

Fedezze fel ma a Trendcarpet Terasz szőnyeg választékát, és alakítsa át a kültéri területét egy szépség és kényelem oázisává. Tartós, kopásálló és vízálló szőnyegeinkkel a terasza készen áll arra, hogy fogadja az értékes pillanatokat, elegánsan és funkcionálisan állva ki szezonról szezonra. Csatlakozzon hozzánk a Trendcarpetnél, és találja meg a tökéletes szőnyeget, amely nem csak emeli kültéri területe esztétikáját, hanem gazdagítja a szabadtéri életmód élményét is.

Szőnyegek

Szoba

Szín

Méret

Stílus

TC Home

Ügyfélszolgálat

Információ

SvenskaNorskSuomiDanskEnglishDeutschDeutsch (Österreich)NederlandsNederlands (België)FrançaisFrançais (Belgique)EspañolItalianoPolskiČeskýEnglish/EUDeutsch (Schweiz)Magyar (Hungary)